KOLAY ELMALI PAY TARİFİ


KOLAY ELMALI PAY TARİFİ

Malzemeler :
4 adet milföy hamuru
2 adet orta boy elma
1 çay bardağı toz şeker
1 tatlı kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı çekilmiş ceviz içi

Hazırlanışı :
Elmaların kabuklarını soyup rendeleyin.
Tavaya; elma rendesi, toz şeker, tarçın ve ceviz içini alın.
Orta dereceli ateşte, elmalar suyunu çekene kadar pişirin.
Pişen harcı ocaktan indirip soğuması için bekletin.
Oda sıcaklığında bekleyip yumuşamış milföyleri; düz bir zemin serin.
Su bardağının ağzıyla, milföylerden yuvarlak şekiller çıkarın.
Her bir yuvarlağın ortasında 1 yemek kaşığı elmalı harç koyup kapatın.
Elmalı payları fırın tepsisine dizin.
170 derece fırında 20 dakika pişirin.
Elmalı pay hazır, afiyet olsun
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri