ÇİKOLATALI VE FRAMBUAZ SOSLU RULO PASTA TARİFİ


ÇİKOLATALI VE FRAMBUAZ SOSLU RULO PASTA TARİFİ

Pandispanyası için Malzemeler :
Bir buçuk çay bardağı toz şeker
7 adet yumurta
Yarım çay bardağı kakao
1 çay bardağı un
1 su bardağı frambuaz reçeli


Üzeri için:
1 çorba kaşığı kakao
1 paket bitter çikolata (80 gram)


Yapılışı :
Pandispanyayı hazırlamak için, toz şeker ve yumurtaları birlikte çırpın. Üzerine kakao ve unu ekleyip karıştırın. Hamuru yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine ince bir tabaka halinde yayın. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 10 dakika pişirin. Pişen hamur biraz ılındıktan sonra üzerine reçeli sürün. Rulo yapıp buzdolabında 1 saat bekletin. Servis tabağına alıp üzerine kakao serpin. Bitter çikolatayı benmari usulü eritip pastanın üzerine gezdirin. Dilimleyerek servis yapın.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri