ÇATLAK KURABİYE TARİFİ


ÇATLAK KURABİYE TARİFİ

Malzemeler:
2 yumurta
Yarım çay bardağı sıvıyağ
Yarım paket margarin,
bir çay bardağı pudra şekeri,
bir vanilya,
bir kabartma tozu,
3 su bardağı nişasta
aldığı kadar un

Yapılışı :
Yukarıdaki malzemeleri karıştırıp, hamur elde ediyoruz. Daha sonra hamurdan ceviz büyüklüğünde yuvarlak yaparak tepsiye dizelim. Önceden ısıttığımız fırında koyup 180 derecede pişirelim.
Bu Yazıyı Sosyal Ağlarda Paylaş :

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

 
Sponsorlar : tatlı reklam Copyright © 2013. Kolay Denenmiş Resimli Tatlı Tarifleri - Tüm Hakları Saklıdır.
Süper Tatlı Tarifleri