MİLFÖY PASTASI TARİFİ
MİLFÖY PASTASI TARİFİ
Malzemeler :
12 adet milföy hamuru
1 litre süt
1 bardak un
½ su bardağı şeker
3 adet muz
1 paket krem şanti
Yapılışı :
Milföyleri ikiye bölün ve çatalla delin.
Bir tepsinin üzerine kabarmaması için nohut serpin
Fırında pişirin
Bir tencerede süt, un ve şekeri pişirin
Soğuduktan sonra krem şantiyi ekleyin çırpın
Muzu püre haline getirin ve ekleyin
Kremayı milföylerin üzerine sürün
Üç kat milföyü üst üste koyun
Üzerine pudra şekeri dökerek servis edin.
Etiketler:
Meyveli Tatli Tarifleri
,
Pastalar
,
Resimli Tatlı Tarifleri
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder